У Бразилії знову стало жарко. Так, у місті Ріо-де-Жанейро стартував яскравий щорічний карнавал. Карнавал почався з масових веселощів та вуличних танців.

Про це стало відомо завдяки повідомленням агентства Associated Press.

Символічний ключ від міста під звуки традиційної музики було вручено "Королю Момо", також відомого як "Король хаосу". Це ознаменувало початок свята. Очікується, що в карнавалі візьмуть участь близько 7 млн осіб, у тому числі 1,5 млн туристів.

Карнавал у Бразилії

Центральною подією карнавалу в Ріо-де-Жанейро є парад змагаються один з одним шкіл самби. Він зазвичай проходить на самбодромі "Маркіз де Сапукаї". Це витягнута на 700 метрів майданчик з трибунами по обидва боки. Відомо також, що карнавал триватиме до 9 березня. Святкові паради та інші урочисті заходи пройдуть також і в інших містах Бразилії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Карнавал у Бразилії

Варто нагадати, що молоді люди на ім'я Джессі і Одрі вирішили зробити свою весільну церемонію незвичайною, і попросили жінок прийти на неї в своїх старих весільних сукнях. Наречена ж одяглася не в традиційний білий, а у ніжно-блакитну сукню, яка чимось нагадує образ Ельзи з мультфільму "Холодне серце". Але на цьому пара не зупинилася. Наречений з друзями наділи зручні худі з принтом, адже кому подобається носити смокінг? Квіти розкидали не дівчата в пишних сукнях, а мами молодят.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом забіги стають все більш популярними. Їх регулярно влаштовують різні компанії та організації. В Європі навіть проходять винні забіги. Вони практичні, такі, як і традиційні, але мають важливу складову – вино. Траси таких марафонів пролягають через виноробні і виноградники.

Нагадаємо, куди поїхати в січні: карнавали, фестивалі та яскраві події в містах Європи.

Як повідомляв Знай.uа Притула передбачив конкурентів Зеленського у другому турі: жінка і лисий.

Знай.uа писав, ким були знамениті красуні на новорічних ранках: сукня з старого пальто і костюм Баби-яги.

Дивіться відео по темі: