У Москві колишній український пожежний підозрюється у скоєнні звірячого подвійного вбивства. У квартирі, де проживала родина, знайшли понівеченими тіла дружини і сина. Сам підозрюваний намагався накласти на себе руки, перерізавши вени.

У скоєнні жорстокого вбивства підозрюють Саву Нікітіна, який працював в Україні пожежним протягом трьох років. 34-річний чоловік наніс своєму п'ятирічному сину близько 70 колото-різаних ран, а молоду дружину вбив ударом важкого предмета по голові.

У пердсмертной записці Нікітін написав, що дуже любить сина Марка. На підлозі квартирі він залишив напис кров'ю: "Я тебе породив, я тебе і вб'ю", а на підвіконні — "Юда — Маша" (вбиту дружину звали Марією). Також серед записок можна знайти послання кримчанам і фразу "українці і росіяни – брати".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Журналісти повідомляють, що за день до вбивства Нікітін вирушив до нотариуса з склав заповіт. Все майно він залишив батьку, письменнику з Ялти Олександру Нікітіну. Чоловік підтримав окупацію Криму і на даний момент є членом Спілки письменників республіки Крим, лауреатом багатьох фестивалів.

Батько стверджує, що Сава завжди був спокійною людиною, і ніколи не виявляв агресію. Він нещодавно втратив роботу охоронцем, але на життя татові ніколи не скаржився. У злочині сина він звинувачує вбиту жінку.

"Я там не був, не знаю. Але жінки іноді можуть щось сказати або зробити, що навіть найспокійніша людина може вийти з себе. Можливо, вона якось його спровокувала", - розповів Нікітін одному з російських ЗМІ.

Після затримання Сава зізнався, що за кілька днів до жорстоко вбивства він зґвалтував сина. Дружина Марія дізналася про це, але не стала звертатися у правоохоронні органи. Тепер слідчим належить перевірити показання підозрюваного.

Нагадаємо, у центрі міста неадекват з ножем кинувся в натовп.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві схопили матусю, яка викинула немовляти за гаражі.

Також Знай.uа писав, криваве вбивство цілої сім'ї вразило Україну.