Учасниця популярного американського шоу "Голос" Дженіс Фріман померла у віці 33 років. Про це передає Clutch.

Зірка вокального шоу трагічно пішла з життя у суботу, 2 березня, в місті Пасаден (Каліфорнія, США). Про це повідомила близька подруга співачки на сторінці в Instagram.

"Ми з розбитим серцем повідомляємо, що Дженіс Марі Фріман померла 2 березня 2019 року від пневмонії і тромбу, що вразив її серце. Її чоловік Діон робив їй штучне дихання у домашніх умовах до прибуття машини швидкої допомоги. Незабаром вона померла в місцевій лікарні… Її друзі і сім'я цінують ваші молитви, дзвінки і повідомлення в цей період і просять особистого простору для того, щоб згадати все, чим Дженіс була для них, поки вони переживають втрату і тужать", – повідомляється в офіційній заяві її сім'ї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники Фріман глибоко сумують за співачкою, адже вона була ще такою молодою, і могла подарувати світові більше доброї, гарної музики.

Раніше повідомлялося, що у Великобританії на 50-му році пішов з життя популярний вокаліст групи. Англійський виконавець Кіт Флінт вчинив самогубство у минулі вихідні. Інформацію офіційно підтвердили представники групи The Prodigy в соціальній мережі Instagram-акаунті.

За словами колег, виконавця Кіта Флінта знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня. О 8 ранку на місце події негайно викликали поліцію і швидку допомогу, після чого фахівці констатували смерть чоловіка.

За офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою.

Нагадаємо, померла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Також Знай.ua писав, помер зірка культової групи The Cure.