65-річний Ехуд Ланіад помер у Парижі під час операції зі збільшення пеніса.

Про це передає Mirror.

Чоловік мав мільярди доларів і громадянство Ізраїлю.

Мільярдер помер прямо на операційному столі в Центрі естетичної медицини в Парижі. Причина – серцевий напад, що настав той момент, коли лікарі ввели в його пеніс спеціальну речовину.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бізнесмен хотів штучно збільшити свою "гідність".

Ехуд Ланіадо був співвласником антверпенської компанії Omega Diamond і засновником індексу цін на діаманти Mercury Diamond Global Tracker.

Він розбагатів завдяки видобутку алмазів в Анголі, з президентом якої він дружив.

Варто нагадати, що Сильний подив і обурення українців викликали побори в держлікарнях і клініках. У мережі з'явився приклад "схеми", що її опублікував у Facebook Назар Приходько. В Історію Назара, на жаль, повірити не важко.

Так, чоловік розповів, що його матері треба робити операцію, а коли вони приїхали в лікарню, їм видали список і сказали придбати все, що в ньому вказано. Першим пунктом у списку стояла благодійна допомога в сумі 2000 гривень.

Потім по списку значилися господарські речі, які призначалися для лікарів в операційну – двошарові паперові рушники (4 рулони) – 216 грн, туалетний папір (чверть рулону) – 11,50 грн, пляшка води "Моршинська" — 10,50 грн. Крім того, в списку значилася консультація кардіолога і сама кардіограма. Зняти показання роботи серця коштувало 100 грн, а читання результатів цієї кардіограми склало 200 грн.

Варто нагадати, що дослідники з Школи остеопатіческой медицини Західної Вірджинії запропонували використовувати ультразвук замість рентгенівського випромінювання для діагностики остеопорозу.

Нагадаємо, Херсонські лікарі вперше в Україні зібрали хребет чоловіки по шматкам: унікальна опера

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Дніпрі вилікували четверту стадію раку: унікальна операція подарувала шанс всьому світу

Також Знай.ua" писав про те, що Пластика сідниць обернулася для жінки страшною хворобою: лікарі звинувачують імпланти