У дитинстві українка Юліана Юсеф довгий час не звертала уваги на свої незвичайні родимки.

Як і всі діти, дівчинка грала зі своїми однолітками і вивчала світ. Але все змінилося, коли їй виповнилося вісім років, пише Mirror.

Вона почала помічати, що люди розглядають її і вказують пальцем на неї. Деякі батьки заборонили своїм дітям грати з Юліаною.

Справа в тому, що у Юлиани, якій зараз 25 років, на шкірі присутня величезна родима пляма (вроджений меланоцитарний невус), що покриває більшу частину її спини і простягається до живота. Невеликі родимки також зустрічаються по всьому тілу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дівчина дорослішала, а з нею зростала кількість кривдників і насмішок через її зовнішность. В якийсь момент вона просто перестала бувати на вулиці і воліла шумним компаніям домашні посиденьки. Стіни свого будинку Юліана покидала тільки після заходу сонця.

"Коли мені було 14-15 років, я пішла з подругою на пляж, і, очевидно, люди розглядали мене. Якась бабця причепилася до мене зі своїми порадами, як видалити "бородавки", якісь офіціантки в кафе глузували з мене. Багато чого подібного сталося того ранку", —згадує дівчина.

Юліана довго не могла звикнути до ставлення з боку до її незвичайних родимок.

Дівчина і уявити собі не могла, що колись зможе завести хоч якісь відносини через свою зовнішність.

"Ким я тільки не була: далматинцем, жирафом, коровою", — розповідає дівчина.

Час минав. Юліанна усвідомила, що не може вічно ховатися від людей і вирішила змінити ставлення до власного тіла.

"Я так втомилася ховатися і боятися людей, їх реакцій і дій. Я ненавиділа себе за слабкість за жалість до себе. Тоді я зрозуміла, що ніхто не допоможе мені виховати впевненість у собі крім мене", — розповідає дівчина.

Зараз дівчина подорожує і веде популярний аккаунт в Instagram і у неї налічується близько 100 000 фоловерів.

Дивіться також: Обережно, родимка!

Нагадаємо, мешканка Лос-Анджелеса Деметра Накс завдала кров, зібрану після менструації проти стереотипів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", померла сама товста зірка реаліті-шоу.

Також "Знай.uа" писав, що багатодітна мати витратила 25 000 доларів на пластичного хірурга, щоб бути схожою на принцесу Меган Маркл.