Жителів румунського міста Бреїла в регіоні Валахія ошелешила незвичайна подія, яка буквально підняла все місто на вуха.

Як передають місцеві ЗМІ, щось на величезній швидкості влетіло зверху на п'ятиповерхівку і пробило дах прибудови на першому поверсі. Тільки уявіть собі, яка повинна бути швидкість, щоб таке зробити!

Лише дивом об'єкт не долетів до труб опалення, зазначають мешканці будинку, інакше збиток був би куди більше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами тих, хто проживає у даній споруді, удар був такий сильний, що спочатку його прийняли за ракету, яка потрапила в будівлю. Однак коли вони почали оглядати місце події, то виявили незвичайний шматок металу.

Незважаючи на свої невеликі розміри (близько 40 см в довжину), шматок був дуже важким і важив близько 30 кг Судячи з вигляду, цей шматок відірвався від чогось круглого, проте частиною чого саме він був і звідки прилетів досі залишається загадкою.

Згідно з однією з версій, цей шматок металу є частиною двигуна або електричного генератора, але поблизу немає нічого, де могли б перебувати такі прилади.

Одна з мешканок будинку спочатку зробила припущення, що шматок міг прилетіти з військового поїзда , який регулярно проходить повз місто. Мешканці будинку викликали поліцію і передали їм шматок металу, зараз у цій справі триває розслідування.

Лише 8 березня надійшов перший висновок експертів, які з'ясували, що цей шматок не є частиною літака. До цього версія з літаковим двигуном була пріоритетною.

Так що дослідження загадкового об'єкта триває. І багато городян вже будують теорії про те, що загадковий металевий предмет міг відвалиться від інопланетної тарілки, яка пролітала на надзвукових швидкостях.

Нагадаємо, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно в США сталося щось неймовірне. Жителі країни побачили справжніх посланців з убивчої планети Нібіру. Експерти вважають, що це зловісна ознака кінця світу.

Також "Знай.uа" писав, американці вже багато разів поспіль стикалися з таємничими явищами, яким дуже важко знайти пояснення. Цього разу вони помітили непізнані літаючі об'єкти.