Луїс Гонсалес з Мексики претендує на титул "найтовстішого немовля на світі": у 10 місяців малюк важить 28 кілограм. Батьки сильно турбуються про його здоров'я і не знають що робити з невідомою недугою. Передає Clutch.

24-річна Ізабель Пантоха, мама дитини, розповідає, що спочатку хлопчик розвивався абсолютно нормально. Вона вважала, що малюк просто швидко зростає завдяки грудному вигодовуванню. Однак, коли Луїс почав важити як 9-річна дитина, батьки почали бити тривогу.

Лікарі припускають, що хлопчик страждає синдромом Прадера-Віллі. Вони відзначають, що у Луїса не спостерігається харчової залежності, тому у нього може бути гормональний дисбаланс.

Для нормалізації балансу гормонів малюкові прописали дорогі ін'єкції, кожна з яких коштує 500 доларів. Батьки не можуть дозволити собі лікування, адже батько Луїса заробляє всього 200 доларів на місяць. Добрі люди жертвують сім'ї кошти, але поки що їх недостатньо.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Батьки сподіваються, що лікування вийде почати якомога швидше, адже стан дитини стає критичним. Медики теж вважають, що не можна втрачати жодного дня, але, на жаль, занадто багато впирається у матеріальний стан сім'ї.

Раніше повідомлялося, що у мережі дівчина з Рейк'явіка опублікувала відео, в якому її милий синочок з кучериками Даніель Ріки виконує пісню Еда Ширана "Thinking Out Loud".

Маленькому співакові не заважає навіть те, що він ледве-ледве дотягується до мікрофона. Він грає на гітарі і співає, вкладаючи всю душу.

За дуже короткий час відео стало вірусним. А сам дует малюка і вітчима отримав багато прихильників.

Нагадаємо, мешканка Великобританії розповіла про те, як змогла вижити завдяки одягнутому в останній момент вовняному шарфу.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі показали, як виглядають тварини на пізніх термінах вагітності.

Також Знай.ua писав, шотландський притулок для тварин The New Arc здивував дивною проханням - керівництво закладу оголосило збір щіточок для туші.