У російському місті Ардон, що в Північній Осетії, місцевий депутат напав на вчительку просто на очах у переляканих учнів та жорстоко побив педагога.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як стало відомо, причиною конфлікту стала пропажа у однієї з учениць 70 рублів. З цього приводу викладач вирішила влаштувати виховну бесіду з трьома дівчатками, одна з яких виявилася племінницею 28-річного депутата. Вона вийшла з класу і зателефонувала дядькові, той відразу приїхав і, не розібравшись, напав на вчительку. Він на очах у дітей тягав її за волосся і витягнув в коридор. При цьому він лаявся брудним матом і намагався нанести удар педагога пластиковою пляшкою і складним ножем. Озвірілий "народний обранець" погрожував їй та заявив, що йому нічого не буде, тому що він депутат.

У дітей побачене викликало істерику, наступного дня деякі з них не прийшли в школу через страх. Все це представники батьківського комітету виклали у зверненні до глави Ардонского району.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Батьки і чиновник звернулися із заявою в поліцію. 28-річний Гогічашвілі очолює районне відділення партії "Патріоти Росії". Джерела стверджують, що це вже не перший подібний інцидент з його участю: рік тому він застосував силу щодо іншої вчительки цієї школи.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.

Провадження відкрито за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), відзначили в головному управління поліції Київської області.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося дуже жорстоке відео, на якому записано побиття школяра п'ятого класу в Кривому Розі. Кадри знято в мікрорайоні Всебратське-2.

Також Знай.ua писав про те, що батьки школярів у Великому Камені, що в Росії, влаштували самосуд над учнем п'ятого класу, який декілька років поспіль знущався над однокласниками.