У четвер, 14 березня, стало відомо про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл найближчим часом планує піти у декретну відпустку. Так, всі британські ЗМІ повідомили, що низка офіційних заходів для герцогині Сассекської вже позаду.

Не дивлячись на те, що палац ще не робив офіційних заяв, інсайдери стверджують, що у Меган не залишилося запланованих виходів, тільки приватні зустрічі.

Меган Маркл

"У нас багато приватних зустрічей. Якщо вона раптом з'явиться на публіці, про це буде оголошено заздалегідь, але ніяких запланованих заходів немає", — розповів інсайдер.

В офіційній заяві Кенсінгтонського палацу про вагітність Маркл говорилося, що вони з Гаррі стануть батьками у травні. А сама Меган нещодавно зізналася, що вони «майже у мети».

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що вагітна Меган Маркл з'явилася на службі у Вестмінстерському абатстві в капелюшку в стилі 60-х і в елегантному пальто.

Для виходу на честь святкування Дня Співдружності націй герцогиня Сассекська обрала світлий образ. Меган вбралася в пастельну сукню з принтом від Victoria Beckham, поверх якого надягнула пальто в тон. "Родзинкою" образу став незвичайний капелюшок, який був у свій час візитною карткою Жаклін Кеннеді.

Меган Маркл

Нагадаємо, що Меган Маркл вже стала справжнім прикладом для наслідування. Британки намагаються приміряти на себе її стильні образи, а деякі навіть повторюють їх на папері. Наприклад, художниця Дженніфер Валлез зробила незвичайний проект.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган заявив, що шлюб з колишньою актрисою, до того ж раніше одруженою, перетворив герцога Сассекського на робота. За чутками наближених до королівського двору, Меган Маркл заборонила чоловікові вживати алкоголь.

Також портал Знай.uа писав, Кейт Міддлтон відвідала центр розвитку малюків у Лондоні. Для цього вона обрала лаконічну блузу від Gucci, яка коштує 1300 доларів, і вільні чорні штани. Однак навмисне чи ні, але Міддлтон одягла блузку задом наперед.