Німецький автогігант компанія Volkswagen потрапила в неприємну ситуацію. Так, Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) звинуватила автовиробника в особливо великому шахрайстві.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання CNBC.

За інформацією журналістів, автомобільний концерн нібито неодноразово наживався на своїх американських інвесторах у зв'язку з дизельним скандалом, так званим "дизельгейтом".

volkswagen

Ближче до справи. Відомо, що в 2014-2015 роках Volkswagen випустив папери більш ніж на 13 млрд доларів, при цьому керівництво компанії знало про те, що показники по викидах понад 500 тис. автомобілів в США значно перевищують норму. У підсумку, американська комісія подала позов до Volkswagen і його екс-генерального директора Мартіна Вінтеркорна для подальшого розгляду. У концерні назвали ці звинувачення "юридично і фактично помилковими".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Конгрес США
Конгрес США

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що політтехнолог втіклого президента України Віктора Януковича і колишній керівник виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт почув вирок без права на помилування. Сидіти в місцях, не настільки віддалених, Манафорт буде 7 з половиною років. Його справу розглянули в суді Вашингтона, і підсумок розгляду виявився сумним для скандального політика.

Вперше за 1,5 року, поки ведеться справа, Пол Манафорт сам особисто звернувся до суду, не залишаючи інвалідного крісла. Підсудний заявив, що розкаявся і попросив про помилування на поважний вік. Манафорт вперше звернувся до судді. Також Манафорт сказав, що розкаюється в усьому, що зробив, і тепер він зовсім не та людина, яку заарештували восени 2017 року.

Нагадаємо, у Трампа зглянулися над Україною і запропонували допомогу в наступному році: чого очікувати.

Як повідомляв Знай.uа Пєсков в стилі байкера Хірурга відреагував на нові антиросійські санкції США.

Знай.uа писав, Трамп витратить мільярди на "пекельну клітку" для Путіна.

Дивіться відео по темі: