Британський престолоспадкоємець принц Гаррі не є єдиним коханим чоловіком Меган Мпркл. Принаймні про це активно стверджують у місцевих ЗМІ.

Ходять чутки, що герцогиня Сассекська підтримує теплі стосунки з іншим чоловік з її минулого.

Вісім років тому у Торонто Меган Маркл познайомилися в клубі "Сохо" з Маркусом Андерсоном. Тоді молода акторка тільки переїхала до Канади для зйомок у відомому серіалі "Форс-мажори". Як повідомляють журналісти, Меган і Маркус одразу ж подружилися. Чоловік працював офіціантом в модному закладі, а тепер займає посаду глобального консультанта. Андерсон особисто знайомий з близькими подругами Маркл – Амаль Клуні і Джесікою Малрони. Він допомагав герцогині шукати нового піар-директори, яким стала Сара Латхам.

дружина принца Гаррі

"Маркус – дуже приємний, дотепний і веселий чоловік. Разом з Сарою він складає відмінну команду підтримки дружини принца. Вони знають безліч видатних людей зі світу політики і шоу-бізнесу по обидві сторони Атлантики", – цитує його близького знайомого західне видання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі

У минулому місяці Андерсон відвідав вечірку на честь майбутнього народження дитини герцога і герцогині Сассекских. Кілька років тому Маркл розповіла шанувальникам, яку важливу роль він зіграв в її житті.

"Що б я робила без тебе, мій улюблений друг, який завжди готовий прийти на допомогу? Я знаю, що... Мені було б дуже нудно, і моє життя було б менш цікавим. Я дуже тебе люблю. Бажаю тобі побільше щасливих днів", – вона написала в блозі.

Меган Маркл до одруження з британським принцем

Нагадаємо, лікарі розповіли про серйозне нездужання Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і Принц Гаррі залишають королівські хороми. Стало відомом, куди їдуть герцоги Сассекські.

Також Знай.ua писав про те, що британську принцесу помітили у компанії нового залицяльника-мільйонера.

Дивіться: Меган Маркл та її скандали в королівській родині