В Японії тисячі людей зібралися на вулицях міста Комакі, щоб відсвяткувати масштабний фестиваль пенісів.

Величезні дітородні органи, різнокольорові фалічні прикраси і їжа в формі чоловічих геніталій: все це можна побачити на Penis Festival, який також відомий як Honen-sai, пише Mirror.

Щороку в середині березня місцеві жителі і туристи стікаються в Комакі, на північ від Нагої, щоб побачити гігантські фалоси, які проносять вулицями.

Чоловіки несуть дерев'яний пеніс

У рамках фестивалю чоловіки віку "якудосі" (нещасливі кризові роки людського життя в традиційному японському переконанні — 25, 42 і 61 рік) проносять двометровий пеніс, вирізаний з японського кипарису, і підносять його в святилище, молячись про гарний урожай, природне відродження і родючість близьких.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така фалічна скульптура важить до 400 кг, а її довжина становить понад 100 див.

Жінки несуть дерев'яні фалоси

Втім, великий дітородної орган — не єдиний фалічний символ. Практично вся вулиця прикрашена зображеннями чоловічих геніталій. Відвідувачі фестивалю зможуть скуштувати шоколадні банани, хот-доги і млинці з пізнаваним дизайном.

Після параду з великою кількістю страв починається вулична вечірка з закусками, саке і сувенірами.

Відвідувачі фестивалю доторкаються до фалосу на удачу і родючість

Хоча під час параду саке поширюється безкоштовно, за даними Туристичного ради Японії, ні про які порушення або заворушення не повідомлялося ні разу.

Частування у формі чоловічих геніталій

У рамках фестивалю відвідувачі моляться дітородним органам у надії завести дитину, познайомитися з ким-небудь або отримати рясний урожай.

Фестиваль розпочинається щороку 15 березня в святилище Тагата, де священики спершу посипають сіллю дорогу, щоб очистити шлях для тих, хто несуть великі пеніси.

Дивіться також: Фестиваль пенісів у Кавасакі

Нагадаємо, британські підприємці відкрили один із самих божевільних міні-гольфу у місті Дербішир.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю у минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.