Британські активісти виявили кинутого пса, який страшенно схуд і знаходився практично при смерті.

Нещасний бульдог, якого назвали Еріком його рятувальники, був настільки виснажений, що у нього скрізь проступали кістки, пише The Sun.

За словами ветеринарів, тварині було складно навіть підняти власну голову.

Ерік на огляді ветеринарів

Виснаженого пса знайшли 2 березня в саду покинутої будівлі ради в Акрінгтоні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами шокованих інспекторів Королівського товариства захисту тварин від жорстокого поводження, його кігті настільки зросли, що тварина не могла стояти на ногах. Еріка загорнули в спеціальну ковдру і відвезли ветеринам.

На щастя, тварина вижила і йде на поправку. Йому зробили термінову допомогу, а жорстоких господарів вже шукають представники товариства захисту тварин.

Кігті Еріка

"Мало того, що це сама худа собака, яку я коли-небудь бачила у своєму житті, у нього були дуже довгі кігті, а шерсть провонялась сечею", — розповідає в жаху інспектор товариства захисту тварин Ніна Смолл.

Крім цього, у фекаліях тварини виявили скло і шматочки металу, а також батарейки.

"Бідолаху Еріка замкнули далеко від людських очей, тому він їв усе, що йому траплялося", — розповідає Смолл.

Ерік вперше став на ноги

Ерік провів у ветеринарній клініці близько тижня. Зараз він успішно набрав пару кілограм. Ветеринари призначали псу спеціальну відновлювальну дієту.

"В нього нема мікрочіпів, як того вимагає закон, тому в даний час немає можливості відстежити його власника", — заявляє Смолл.

Нагадаємо про аргентинського Хатіко, який чекає свого господаря біля лікарні, не знаючи про те, що його немає в живих.

Як повідомляв портал "Знай.uа" далматинець Тайсон героїчно загинув, захищаючи власних господарів від нападу отруйної кобри.

Також "Знай.uа" писав, як суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь из-за нападу розлюченого пітбуля.