Скандальний артист балету Сергій Полунін, який встиг прославитися на весь світ не лише своєю творчістю, але й образливими висловлюваннями, нарешті отримав надію на повернення до танцювальної кар'єри.

Як відомо, після кількох скандальних реплік Полуніна про Путіна і його режим, Паризька опера і модельні агентства Франції розірвали з ним всілякі угоди.

Сергій Полунін
Сергій Полунін

Деякий час артист балету залишався безробітним, але тепер, здається, удача посміхнулася Полуніну - йому пообіцяли роботу в балетній школі в Севастополі. Не Париж, звичайно, зате патріотичненько.

Сергій Полунін
Сергій Полунін

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Компенсація явно непорівнянна з втратами Полуніна, тим більше, що танцювальне училище ще не побудовано та існує лише в планах. Але артист вже встиг похвалитися, що бачить себе на посаді художнього керівника школи.

Сергій Полунін
Сергій Полунін

Нагадаємо, що улюбленець Путіна Сергій Полунін, який нещодавно загруз в новому скандалі своїми різкими висловлюваннями в Instagram, втратив роботу і спонсорів в особі російської влади.

"Поганий хлопчик балету втратив практично все - акторську і модельну роботу, виступи на конференції Ted, спонсорів", - стверджує The Guardian.

У січні 2019 року Паризька опера відмовилася співпрацювати з ним, оскільки він писав гомофобські і сексистські пости. Guardian отримала пропозицію від його менеджера про інтерв'ю, в якому Полунін хотів пояснити свою позицію.

Він розповів, що завжди хотів зберігати нейтралітет, об'єднати всі сторони і "навчити світ любити", а пост про Путіна, від якого нібито виходить світло, написав після прогулянки в пустелі Катару в якості "маніфесту любові".

Варто нагадати, що одіозний український балерун Сергій Полунін видалив всі записи зі своєї сторінки в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що скандальний український балетмейстер Сергій Полунін молиться в Індії за Путіна, інформує Politeka.