Зірка класичного різдвяного фільму "Один вдома" Маколей Калкін протягом двох років тримав у секреті подробиці своїх стосунків з американською актрисою Брендой Сонг.

Однак, як повідомляє Daily Mail, в минулу середу зоряна пара була замечана на подвійном побаченні з актором і продюсером Сетом Гріном і його дружиною Клер Грант у Діснейленді в Анахаймі (Каліфорнія).

Знайомі ще зі зйомок епатажного фільму про нічне життя "Клубна манія" актори разом зі своїми половинками провели цілий день в легендарному парку атракціонів.

Маколей Калкін і Бренда Сонг у Діснейленді

Слід зазначити, що Бренда є однією з актрис Діснеївського каналу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На дівчині були чорні скінни-джинси, біла футболка і світло-блакитна джинсова куртка. Крім того тридцятиоднорічна актриса не бентежачись носила на голові блискучі вуха Мінні Маус з рожевим бинтом. Весь цей ансамбль доповнювали блискучі фіолетові туфлі.

Сама зірка "Один вдома" підібрав собі гардероб під стать своєї половинки, внісши різноманітність і строкаті фарби яскравою сорочкою з зображеннями дощок для серфінгу.

Маколей Калкін і Бренда Сонг у Діснейленді

Стверджується, що обидві пари гуляли по парку в супроводі VIP-гідов. Зірки відвідали атракціони про Індіану Джонса і американські гірки "Космічна гора".

Це не перший випадок, коли пару зустрічають на публіці. Раніше в цьому місяці Маколея і Бренду помітили в Лос-Анджелесі.

На Калкіні був елегантний синій костюм, який він поєднував з білою футболкою з візерунком.

Маколей Калкін і Бренда Сонг у Діснейленді

Бренда виглядала не менш стильно: у білій сорочці і обрізаної чорній шкіряній куртці.

Слід зазначити, що перші чутки про зірковий союзі з'явилися ще в 2017 році, коли Калкіна і Сонг помітили на вечері у ресторані "Крейгз" в Західному Голлівуді.

У недавньому інтерв'ю Джо Рогану Маколей назвав Бренду своєї "особливої подругою".

Маколей Калкін і Бренда Сонг у Діснейленді

Нагадаємо, Маколей Калкін знявся в рімейку "Один вдома" з головним лиходієм.

Як повідомляв портал "Знай.uа", улюблений герой мільйонів "міцний горішок" ледь не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, що зірка популярного різдвяного фільму "Один вдома" Маколей Калкін оголосив, що змінить своє ім'я.