Чоловік, переїхавши до нової квартири в індійському місті Бхопал, знайшов під ліжком небіжчицю.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що Рамвіром Сінгхом Раджпутом у липні 2018 року придбав триповерхове помешкання, що розташовувалось у центральному районі міста Бхопал. Проте прибиральниця, яку він відразу ж найняв жахнулась від побаченого.

Після початку прибирання дому вона фактично відразу ж виявила муміфіковане тіло та відразу ж звернулись до силовиків, які і встановили, що воно належить попередній власниці.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначається, що тіло жінгки знаходилось під ліжком у коробці, загорнуте у бавовняну ковдру та різний одяг. Незважаючи на те, що, тіло жінки, за аналізом експертів, пролежало там не менше шести місяців, воно, замість того, щоб розкластися, муміфікувалося.

Варто нагадати, що у Деснянському районі Києва, в лісі, 3 березня був знайдений труп жінки, на вигляд загиблій близько 60 років. Страшну знахідку виявили співробітники кінно-спортивного клубу. Бездиханне тіло лежало в ямі, всього в ста метрах від будинків по вулиці Ушицкой. В кишені у небіжчиці знаходився пакет з ліками.

Правоохоронці, викликані на місце події, оглянули труп і заявили, що смерть настала близько трьох днів назад - тіло встигло задубіти від морозу і вже почало розкладатися. Жінка лежала скрученої на дні метрової ями, що залишилася після вирубки коріння дерева. Слідів насильницької смерті на тілі не було.

Нагадаємо, у центрі Одеси під час ремонту фасаду на голову перехожому впала цеглина. Чоловік дивом залишився живим. Проходячи повз будинок на розі двох вулиць, чоловік отримав удар в голову цеглою, яка звалилась з балкона. На щастя, після такого удару потерпілий залишився живий та зміг самостійно звернутися до лікарні.

Як повідомляв "Знай.ua", археологи в селі Легедзине, що на Черкащині випадково виявили дивну могилу, спосіб поховання небіжчиці в якій, породив чимало запитань.

Також "Знай.ua" писав, що під час траурної церемонії, яка проходила 15 червня на острові Сулавесі, група чоловіків піднімала труну небіжчиці по сходах на спеціальний постамент.

За Порошенко не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019