У мережі різко висміяли пропагандистку президента РФ Володимира Путіна Ольгу Скабееву, яка сфотографувалася з "качиними" губками.

Відповідне фото з'явилось в Twitter.

Варто відзначити, що на опублікованих кадрах видно, що путінську пропагандистку Скабеєву цілує головний російський комуніст Геннадій Зюганов. Воно відразу ж викликало бурю насмішок у мережі.

Зокрема, користувачі мережі повправлялись у гуморі під фото. Дехто з них відзначав, що пропагандистка Скабеєва попри тотальну ненависть до США просто обвішана продукцією американської корпорації Apple.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Обвішана ненависним американським iPhone! А, як же скріпи?", "Зафаршмачився дід", "зю як нап'ється все до унітазу обніматися лізе", "Так вираз "в зю зю" це про нього!", "Каченя пройшовся по обіду зливного бачка", "Найцікавіше , що цей говорить унітаз обвішаний останніми піндосскімі гаджетами", "Зюганову потрібно взяти секс-тренінг у Жирик", "А як же моральний кодекс будівника комунізму", "Фу какая гадость".

Варто нагадати, що скандальну путінська пропагандистка Ольга Скабеєва заявила про готовність балотуватись у президенти України. Варто відзначити, що свій передвиборчий ролик вона оприлюднила на українській мові під час трансляції скандальної пропагандистської програми.

Сама Скабеєва заявила, що приводом для висунення стало те, що український народ нібито не бачить гідного кандидата.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна Ольга Скабеєва не втомлюється вигадувати нові фейки про Україну, які суперечать елементарним правилам здорового глузду.

Як повідомляв "Знай.ua", пропагандистка РФ Ольга Скабеєва в ефірі свого скандального шоу "60 хвилин" констатувала, що Україна для Росії остаточно втрачена.

Також "Знай.ua" писав, що співведучий скандальної програми "60 хвилин" Євген Попов жодним чином не відреагував на запитання українських журналістів про честь його дружини. Чоловік топ-пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої не зміг захистити її честь у прямому ефірі.

Гриценко має шанси потрапити до другого туру - Томенко