Голова «Роскосмосу» Дмитро Рогозін у своєму Twitter відповів на жорстку критику українською мовою.

Рогозіну неабияк дісталося за дизайн літака Ту-204-300, який призначається для доставки екіпажів космонавтів на Байконур.

Дмитрий Рогозин
Дмитрий Рогозин

У Twitter глава «Роскосмосу» похвалився літаком, але був піднятий на сміх.

Один користувач задав йому цілком конкретне питання: «А чому всередині таке убожество?», на що Рогозін відповів по-українськи: «Вібачте, це літак для космонавтів, а не для українських олігархів».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Російський космодром "Східний" ніяк не можуть добудувати – тільки "витягують бюджетні гроші", пише Politeka. Про це написав повідомлення Злий Одесит на своїй сторінці в Facebook:

"Спостерігати за конвульсіями російської космонавтики, переоціненою в рази, чесно скажу, дуже цікаво. Адже одразу після гучних заяв різного роду офіційних осіб, про грандіозні плани та досягнення, слід холодний, протверезний душ з суворої реальності".

Як відомо, у ЗМІ поширилася інформація після заяви Рогозіна про те, що в 2019 році російські космонавти не зможуть стартувати з "грандіозної будови століття – космодрому "Східний". Все тому, пише блогер, що він ще не добудований.

Ще ми писали про те, що В окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". На цей раз окупантів спіткала неприємність на автопідходах до Кримського мосту.

На окупованому півострові і з боку російської Тамані обвалилися штучно створені насипи. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим. Про це інформує проросійське ЗМІ Керч.ФМ.

Нагадаємо, Ілон Маск тонко потролив Роскосмос: завжди вами захоплювалися

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вірний друг Путіна різко переметнувся на бік України: це злочин

Також Знай.ua" писав про те, що "VIP-мужеложа": старі дружки Путіна зайнялися цим прямо на трибуні стадіону