Папараці сфотографували британського актора Джуда Лоу під час прогулянки з матір'ю Меггі по магазинах.

Як пише Daily Mail, актор відправився зі своєю мамою за покупками до майбутнього весілля Джуда з Філіпою Коен. Актор допомагав матері підбирати капелюшку до вбрання на свято.

Сорокашестирічний актор провів більшу частину дня з матір'ю в ексклюзивному бутику модельєра Джейн Тейлор на Кінгс Роад в Лондоні.

Джуд Лоу зі своєю мамою Меггі

Джуд не намагався здивувати нікого своїм гардеробом: на ньому були жилет для прогулянок на природі, чорні джинси та чорні туфлі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Напевно візит в магазин увінчався успіхом, тому що, коли пара покинула його стіни, то обидва світилися променистими посмішками. При цьому Джуд обіймав за плечі свою маму.

Судячи з вседу Джуд і його сім'я посилено готується до церемонії одруження Джуда і психолога Філіпі, яка відбудеться у Франції в наступному місяці в оточенні друзів актора.

Джуд Лоу

Зірка "Шерлока Холмса" Гая Річчі попросила свого старшого сина Рафферті (якому 22 роки), щоб він виконав роль шафера на майбутнє весілля.

За чутками, сама церемонія одруження пройде в традиційному руслі з великою кількістю випивки і танців.

Схоже, що на весілля запрошені актори першої величини: Джонні Лі Міллер, Еван МакГрегор, Бред Адамс і Шон Пертв.

Джуд Лоу

Слід зазначити, що це вже другий шлюб Джуда Лоу. Перший раз актор одружився на дизайнері Сейді Фрост. У них народилися три сини: Рафферті Лоу, Руді Індіан Отіс Лоу і дочка Айріс Лоу.

Також у актора є дві позашлюбні дитини: дев'ятирічна дочка Софія після стосунків з моделлю Самантою Берк і трирічна Пекла після роману з британською співачкою Кетрін Хардінг.

Джуд Лоу з матір'ю

Нагадаємо, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня голлівудська подружня пара Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті досягли угоди про опіку над шістьма дітьми.

Також "Знай.uа" писав, що "відчайдуна домогосподарка" Марсія Крос розповіла подробиці про свою боротьбу з онкологічним захворюванням.