Актриса і співачка Майлі Сайрус в черговий раз влаштувала переполох в коментарях у власному Instagram.

На своє записі дівчина опублікувала знімки, на яких насолоджується природою, сидячи на верхівці дерева Джошуа.

При чому панночка була одягнена цілком скромно і не залишала провокаційних підписів до своїх фотографій.

У той час як деякі люди хвалили "прекрасні" фотографії, інші накинулися на скандальну зірку з тим, що вона не поважає постійні зусилля по захисту культових дерев юки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На першій фотографії, розміщеної рано вранці в понеділок, співачка дивиться вниз з верхівки дерева юка, одягнена в обтягуючий квітковий костюм.

"Дивлячись вниз на чудову драму, — підписала знімок Сайрус.

Критичні зауваження замиготіли в її стрічці настільки швидко і з такою люттю, що можна позаздрити.

Але через вісім годин після цього вона зробила схожий знімок на дереві з написом: "Monkey Bizzzzzznasssss" ("Мавпячий бізнес" — ідіома, що означає валяння дурня і жартівливу вихіду).

"Не взбирайся на дерева Джошуа. Це неймовірно шкідливо для них. Як громадський діяч, ти зобов'язана подавати хороший приклад, щоб ми могли зберегти ці дерева для майбутніх поколінь", — написав один з фоловерів.

Також на опубліковані знімки відреагував виконавчий директор Mojave Desert Land Trust Джиарі Хунд, який пояснив, що дерева Джошуа мають поверхневу кореневу систему і що будь-яка додаткова вага може пошкодити гілки.

"Ми просимо Майлі Сайрус усвідомити її статус громадської фігури і видалити цю фотографію з соціальних мереж, щоб запобігти потенційній шкоді деревам Джошуа", — написав Хунд.

Нагадаємо, відома американська співачка Майлі Сайрус вимовила емоційну промову на похоронах своєї близької подруги і підопічною з шоу "Голос".

Раніше Знай.uа повідомляв, відома співачка Майлі Сайрус написала дуже зворушливий лист своєму чоловікові Лиаму Хемсворту і зізналася в любові.

Також Знай.uа писав, Майлі Сайрус таємно вийшла заміж.