У Каліфорнії поліція шукає спритного злодія, якому вдалося винести з будівельного супермаркету бензопилу в штанях. Відомо, що інцидент стався в одному з магазинів міста Френсо.

Про це пишуть американські ЗМІ.

В мережі опублікували відео інциденту. За інформацією копів, бензопила коштує 400 доларів. Злодій запхав бензопилу собі в штани, а потім вийшов на вулицю, не викликавши жодних підозр у персоналу.

Кадр з відео, камері вдалося зняти злодія

Відео, де чоловік ховає бензопилу у власні штани, зафіксувала камера відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі відбулася дика історія, яку насилу зможуть зняти в Голлівуді. Так, місцевий злодій впав з п'ятого поверху в той час, коли за ним гнався наряд поліції. Відомо, що чоловік намагався втекти від правоохоронців по простирадлах. Дійсно, як у кіно. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ. Два злодія незаконно пробралися в квартиру, але їх виявили господарі, які в цей час повернулися і викликали поліцію. Зазначається, що господарі закрили грабіжників у квартирі на ключ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі озброєний пістолетом чоловік викрав 12-річну дівчинку. На даний момент дитину звільнено в ході спецоперації, про це повідомляє прес-служба обласного управління поліції. Згідно з інформацією правоохоронців, чоловік незаконно позбавив дівчинку свободи після конфлікту з її матір'ю.

Варто зазначити, що при цьому зловмисник погрожував зброєю. В квартирі незнайомця дитина утримувалася близько чотирьох годин. Також правоохоронці уточнили, що під час проведення штурму квартири дитина знаходилася у дальній кімнаті і ніяких пошкоджень не отримала. Зброя, якою погрожував зловмисник, вилучено, а сам чоловік затриманий, після чого доставлений у відділення поліції.

Нагадаємо, та це моя знайома: шахрай з ножем намагався викрасти авто на очах у власника, вираз його обличчя потрібно бачити.

Як повідомляв Знай.uа купа часу і тисяча іграшок: нудьгуюча пенсіонерка знайшла заняття по душі, але поліції це не сподобалось.

Знай.uа писав, відео дня: пухнастий злочинець спустошує запаси хліба під покровом ночі.