У Єкатеринбурзі прокуратура почала перевірку за фактом появи невпізнаного літаючого об'єкта (НЛО) над аеропортом Кольцово.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що невпізнаний літаючий об'єкт помітили пілоти рейсу Ташкент - Єкатеринбург, коли заходили на посадку. За їх словами невідомий об'єкт пролетів на ними по перетинаючому курсі.

російський аеропорт

Відразу після оприлюднення цих даних місцеве свердловська прокуратура вирішила розібратись в обставинах того, що насправдні сталось та вже оголосила про відповідну переверку.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто нагадати, що японський зонд "Хаябуса-2" (Hayabusa-2) успішно скинув вибуховий пристрій на поверхню астероїда Рюгу. Про це в п'ятницю, 5 березня, повідомили в прес-службі Японського агентства аерокосмічних досліджень. Після завершення операції апарат зміг уникнути зіткнення з викинутою речовиною.

зонд

Агентство також отримало перші знімки, які підтверджують, що в результаті вибуху на поверхні астероїда утворився кратер. Дослідники збираються його вивчити. Передбачається, що зонд сяде на поверхню Рюгу, збере частинки, що розлетілися в результаті вибуху і доставить в результаті речовини з астероїда на Землю для аналізу.

Нагадаємо, вчені NASA відправили апарати Curiosity і Opportunity на Марс, щоб демонструвати у відкритому доступі знімки з поверхні планети.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені повідомили про нову небезпеку, що загрожує Землі. До планети летить величезне космічне тіло, розмір якого сягає 30 кілометрів. Воно може знищити людство, шансів на порятунок практично немає. Єдиний сценарій, який не зітре все з лиця Землі – це падіння астероїда в глибоку водойму.

Також "Знай.ua" писав, що космічне агентство NASA повідомило про те, що хмари над Землею утворили гігантські кола над Індійським океаном. Ці таємничі освіти з космосу сфотографував астронавт. Знімок був зроблений з Міжнародної космічної станції в березні 2019 року, коли станція пролетіла 265 миль над цими незвичайними хмарами. Зображення опубліковане на офіційному сайті NASA.

Зеленський виграє дебати на Олімпійському - Одарченко про вибори 2019 і помилки Порошенка