У Румунії на березі Чорного моря поліція виловила з води понад 100 кг кокаїну.

Про це повідомляє Повітовий Інспекторат поліції міста Констанца.

Місцеві силовики розповіли, що для виявлення всіх пакетів з наркотичною речовиною було задіяно сотні людей та величезна частина техніки.

наркотики

"В операції з пошуку і збору викинутих на берег пакетів з кокаїном (кожен з пакетів важить близько кілограма) беруть участь понад 300 поліцейських, прикордонна поліція, 60 спецавтомобілів, моторні човни і два вертольоти", - уточнили в поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередніми данними силовиків, кокаїн потрапив у воду ще 22 березня, коли човен, який його перевозив зазнав аварії у водах Чорного моря. Результати попередньої експертизи показали, що концентрація кокаїну в пакетах становить близько 90%. При цьому копи просять всіх людей, які знайдуть наркотики не відкривати пакети та терміново звернутись до поліції.

Варто нагадати, що прикрий інцидент трапився у Дагестані дільничний помер від передозування наркотиками в гостях у колеги з відділу наркоконтролю. Колега поліцейський відразу викликав швидку, однак врятувати правоохоронця не вдалося.

Двоє копів закинулись конфіскованою наркотою і один із них поплатився життям за необдуманий вчинок.

Нагадаємо, команда американських і британських дослідників вивчила статеві стосунки тисячі людей, щоб з'ясувати, які речовини використовують пари для збудження і поліпшення сексуального досвіду.

Як повідомляв "Знай.ua", зоологи знайшли дельфінів, які підсіли на наркотики у вигляді голкочеревних риб. За словами Пайлі, знімальній групі вдалося записати на відео, як молоді дельфіни жують голкочеревну рибу. Вони передавали тварину по колу і жували його по черзі.

Також "Знай.ua" писав, що вже культова американська поп-виконавиця Брітні Спірс трохи засмутила своїх прихильників. З'явилася інформація, що співачка потрапила на лікарняне ліжко, але не просто в лікувальний заклад, а до психологічної клініки.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман