В американському місті Плант-Сіті сталася трагедія.

Чоловік помер від лопаті вертольота. Відзначається, що вона відірвалася під час аварійної посадки вертольота.

Вертоліт Robinson

Передає Tampa Bay Times.

Через відмову двигуна пілот вертольота Robinson екстрено посадив транспорт на дорогу. Жорстка посадка спровокувала фатальний ланцюжок подій: вертолітна лопать відірвалася, вдарилася в стовп, відскочила і потрапила в проїжджаючу повз машину.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шматок лопаті гвинта вертольота перелетів через перехрестя і пробив лобове скло пікапа, потрапивши у 72-річного пасажира в авто.

Він помер одразу. Поранення отримав водій і пілот вертольота, їх госпіталізували.

Варто нагадати, що В київському супермаркеті Сільпо сталося жахливе вбивство, яке потрапило на камери спостереження, і, поширившись по мережі, шокувало столицю. Вбивство сталося в ТЦ "Полярний" на вулиці Калнишевського, 2.

У поліції розповіли, що сварка відбулася біля відділу, де виробляють піцу - посварилися дві молоді людини. Ситуація загострювалася, нарешті один із них вдарив опонента в голову.

Ще ми писали про те, що Суд в Московській області виніс вирок 26-річної співробітниці "Роснефти" Дарині Переверзєвої. Її засудили до 16 років в колонії загального режиму за організацію вбивства власної сім'ї.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Московського обласного суду.

Дівчину визнали винною в організації вбивства своєї матері, двох малолітніх братів і сестри, повідомили в СК. Крім того, суд стягнув з Переверзєвої дев'ять мільйонів рублів на користь потерпілих.

Виконавець злочину — її хлопець, він вже отримав довічний термін. Поки йшло слідство, Дарина два роки переховувався за кордоном. Після того, як вона повернулася в Росію, її відразу заарештували. Дівчина повністю заперечує свою провину.

Нагадаємо, Популярного американського репера розстріляли посеред вулиці

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Жахлива смерть киянина шокувала всю Україну

Також "Знай.ua" писав про те, що Над відомим бізнесменом розправилися в Одесі