Сім'я жінки на ім'я Петсі Райт проживає у місті Льюїсбург, штат Теннессі, Америка. Вже більше ста років вони володіють невеликим шматком землі, на якому розташовувався ставок.

На минулому тижні, 30 березня, їх маленького водоймища не стало, ставок Райтів безслідно зник.

Як повідомила Петсі місцевим ЗМІ, коли вона вийшла, як завжди, погуляти зі своєю собакою то виявила, що на місці ставу просто суха земля.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Замість звичайної водної поверхні перед її очима постало просто округле місце з вологим брудом і зовсім без води, проте з величезною діркою.

Наша героїня раптом згадала, що чула вночі гучний сплеск біля свого будинку, немов у ставок впав якийсь важкий об'єкт. За її словами, це звучало як якщо б у воду впало щось досить велике і важке.

Петсі ще подумала у той момент чомусь, що на озеро опустився загадковий корабель або ставок просто ось так зітхає, бо стає старим, як і вона сама.

Відомо, що ставок Райтів був неглибоким і скоріше нагадував велику калюжу, але він знаходився на цьому місці понад 100 років і жодного разу не пересихав. А тепер він зник.

А діра, що залишилася на дні ставка після падіння в нього невпізнаного об'єкта, в глибину становить всього кілька футів і на дні її не видно нічого крім невеликої калюжі води і бруду.

Зараз інцидент зі ставком потрапив в офіс шерифа округу Маршалл і по ньому збираються почати дослідження, щоб виключити які-небудь серйозні наслідки.

Незважаючи на їх запевнення і певну оперативність, поки очевидно, що у вартових закону і вчених немає ні найменшої зачіпки, щоб хоч якось пояснити те, що трапилося.

Серед реальних припущень про те, що могло впасти з неба, фігурує космічне сміття або метеорит. Але це також може бути і шматок льоду або щось інше.

Інша гіпотеза говорить, що всьому виною стала карстова воронка, що утворилася в землі.

Деякі користувачі Інтернету підозрюють, що воду з озера просто забрали інопланетяни.

Нагадаємо, земляни готуються до зустрічі з жителями Місяця.Настільки раптова заява шокувала багатьох скептиків по всьому світу, а недавнє відео з НЛО, які вилетіли з якоїсь подібності місячної бази, лише підтвердило побоювання уфологів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невпізнана кулька, що світиться переслідувала автомобіль жінки. Ця кулька веде себе як зацікавлений звір, якого привабив чотириколісний об'єкт.

Також "Знай.uа" писав, два швидкісних НЛО засікли над поверхнею Місяця. Відомий дослідник феномену позаземних цивілізацій Скотт Уорінг у себе на каналі в YouTube оприлюднив неймовірні кадри.