Користувачі відшукали жінку, яка як дві краплі води схожа на дружину принца Гаррі Меган Маркл. Це відома модель plus-size Еріка Лорен.

Манекенниця веде власну сторінку в Instagram, де тішить шанувальників яскравими знімками та своїми розкішними формами.

Еріка Лорен

Кадри, зроблені під час різних фотосесій часто носять вельми пікантний характер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цікаво, що сама знаменитість знає про схожість з Меган Маркл. Жінці приємно, що її порівнюють з королівською особою.

Еріка Лорен

"Крім того, як і вона, я теж метиска. До речі, я бачила її дитячі фотографії і була здивована, що і в дитинстві ми були надзвичайно схожі", – наводить її слова видання Metro.

Еріка Лорен

Еріка Лорен, як і Меган Маркл - американка. Дівчина живе в Лос-Анджелесі. Шанувальники давно відзначили схожість із герцогинею Сассекською та колишньою американською акторкою Меган Маркл. Єдина відмінність, дівчата дуже різняться фігурами. Як відомо Меган дуже худорлява, а Лорен - власниця дуже пишних форм.

Меган Маркл - зліва, Еріка Лорен - справа

Нагадаємо, герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі звинуватили в некоролівській поведінці. У 55-річного британця забрали назву аккаунту в Instagramта віддали королівській парі. Постраждалий поскаржився, що все зробили за його спиною, хоча, якби запитали, він би погодився на прпозицію монаршої сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, несподівано для королівського палацу і шанувальників з усього світу принц Гаррі зайнявся балетом. Під час відвідування дитячого центру в Лондоні герцог Сасекський освоїв кілька нових па.

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон отримала принизливе прізвисько. До герцогині Кембриджської причепилось прізвисько "Головнокомандуюча". Це пов'язано з тим, що Міддлтон стрімко позбувається суперників у житті. Є теорія, що Кейт скоро використує дану тенденцію для розриву з Меган Маркл.