Несподівано для королівського палацу і шанувальників з усього світу принц Гаррі зайнявся балетом. Під час відвідування дитячого центру в Лондоні герцог Сасекський освоїв кілька нових па.

Принц Гаррі
Принц Гаррі

Зпочатку Гаррі тільки спостерігав за тим, що відбувається, і аплодував юним артисткам у пачках, але згодом і сам приєднався до так званого "балетного челленджу". Це досить складна вправа - тренування по утримуванню балансу. Її необхідно виконувати, стоячи на одній нозі. Судячи з оплесків, принц із завданням впорався.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Преса вже не вперше відзначає, що молодший онук Єлизавети Другої любить спілкування з малечею. Герцог Сасекський при першій можливості корчить дітям пики і бере на руки. Вся ця практика – стане в нагоді. Вже в кінці квітня 34-річний принц вперше стане батьком.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сасекські завели окрему сторінку в Instagram. Тепер за життям принца Гаррі і Меган Маркл можна стежити на окремому майданчику, а не тільки на офіційному акаунті Букінгемського палацу.

Однак для офіційного аккаунта в соціальній мережі Instagram королівська сім'я використала ім'я, яке відібрали у пересічного англійця, інструктора з водіння. Про це розповіли кореспонденти BBC Newsbeat Черрі Вілсон і Бен Манді.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

Англієць Кевін Кейлі використовував нік @sussexroyal майже три роки. Таке ім'я було обумовлено тим, що він є фанатом футбольного клубу "Редінг", який також називають Роял. Крім того, Кевін проживає в Західному Сассексі.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Раніше ми писали, що принц Гаррі показав маленьке диво, Instagram розривається. Принц Гаррі і Меган Маркл опублікували другий пост у своєму Instagram-акаунті, який створили, 2 квітня. Підбірка фотографій корлівських досягнень поповнилася чарівним знімком британського престолонаслідника з немовлям.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі покажуть свій "перший раз".

Також Знай.ua писав, що принци Гаррі, Чарльз Вільям втекли від дружин у несподіваному місці.