Герцог і герцогиня Сассекські завели окрему сторінку в Instagram. Тепер за життям принца Гаррі і Меган Маркл можна стежити на окремому майданчику, а не тільки на офіційному акаунті Букінгемського палацу.

Однак для офіційного аккаунта в соціальній мережі Instagram королівська сім'я використала ім'я, яке відібрали у пересічного англійця, інструктора з водіння. Про це розповіли кореспонденти BBC Newsbeat Черрі Вілсон і Бен Манді.

Кевін Кейлі

Англієць Кевін Кейлі використовував нік @sussexroyal майже три роки. Таке ім'я було обумовлено тим, що він є фанатом футбольного клубу "Редінг", який також називають Роял.

Крім того, Кевін проживає в Західному Сассексі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В один день чоловік дізнався, що соціальна мережа Instagram передала його нікнейм королівській парі. При цьому у чоловіка навіть не запитали на це дозволу.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

В Instagram пояснили, що нік відібрали, бо він був неактивний.

Раніше повідомлялося, що Герцогиня Сассекская Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію. Дружина принца Гаррі, яка дозволяє собі грубо поводитися з прислугою, не стрималася і накричала на телеведучого.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відомий австралійський комік, актор і ведучий Джоел Кріса розповів, що спілкувався з Меган Маркл і у нього залишилися вкрай неприємні враження від цього спілкування.

Нагадаємо, принц Гаррі показав маленьке диво, Instagram розривається.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі покажуть свій "перший раз".

Знай. ua писав, що принци Гаррі, Чарльз Вільям втекли від дружин у несподіваному місці.