Знаменита тенісистка Серена Вільямс, яка є найкращою подругою принца Гаррі Меган Маркл, випадково проговорилась та вказала на стать дитини королівського подружжя, які чекають на поповнення вже у кінці квітня.

Так, в інтерв'ю виданню "E! News" вона відповідала на питання про те, які поради може дати майбутнім матерям. У цей момент тенісистка згадала про свою подругу Меган Маркл, яка скоро повинна народити, і, говорячи про майбутнє малюка, назвала його "вона".

вагітна дружина принца Гаррі

Саме ця обмовка змусила британців все активніше обговорювати те, що королівське подружжя насправді очікують дівчинку.

героцоги Сассекські

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Неясно, чи зрозуміла Серена, що проговорилася, назвавши майбутню дитину Меган "вона", а не "він". При цьому тенісистка швидко перевела тему розмови.

Меган Маркл та Серена Вільямс

Раніше британські Змі писали, що Меган та принц Гаррі самі не знають стать дитини, іони хочуть, щоб це був сюрприз. Також подейкують, що королівстка пара в очікуванні двійнят.

Нагадаємо, герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі звинуватили в некоролівській поведінці. У 55-річного британця забрали назву аккаунту в Instagramта віддали королівській парі. Постраждалий поскардився, що все зробили за його спиною, хоча, якби запитали, він би погодився на прпозицію монаршої сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, несподівано для королівського палацу і шанувальників з усього світу принц Гаррі зайнявся балетом. Під час відвідування дитячого центру в Лондоні герцог Сасекський освоїв кілька нових па.

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон отримала принизливе прізвисько. До герцогині Кембриджськаої причепилось прізвисько "Головнокомандуюча". Це пов'язано з тим, що Міддлтон стрімко позбувається суперників у житті. Є теорія, що Кейт скоро використує дану тенденцію для розриву з Меган Маркл.