Герцогиня Сассекська Меган Маркл перебуває на останніх термінах вагітності і народить з дня на день. Готуючись до появи спадкоємця королівське подружжя все рідше з'являється на публіці, а поки журналісти активно обговорюють їхній переїзд. Як відомо, Меган Маркл і принц Гаррі перебралися з Кенсінгтонського палацу в котедж Фрогмор. Багато хто вважає, що причиною для цього стала сварка між герцогинями Сассекською і Кембриджською.

Тим не менш, колишній прес-секретар королеви Єлизавети II Дікі Арбітр розставив усі крапки на "і" у загадковій історії.

"У даний час в Кенсингтонському палаці у них занадто мало місця для життя. Внизу дві спальні, вітальня і їдальня. Там немає ніякого зовнішнього простору, і для зростаючої родини цього місця просто недостатньо", - заявив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Арбітр додав, що цілком логічно те, що Меган і Гаррі хочуть створити свою сім'ю і жити окремо.

А в п'ятницю, 5 квітня, стало відомо, що Меган і Гаррі вже переїхали у новий будинок, який відтепер стане їх особистою резиденцією. За повідомленнями інсайдерів, Фрогмор-котедж набагато спокійніший, ніж Кенсінгтонський палац. Крім того, молодята зможуть спокійно гуляти у дворі з дітьми, не побоюючись потрапити у об'єктиви папараці.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер нашумілої стрічки про стосунки подружжя герцогів Сассекських Меган Маркл і принца Гаррі, яка вийде в прокат напередодні річниці їхнього весілля 19 травня.

Раніше Знай.uа повідомляв, у четвер, 4 квітня, три британських принца Чарльз і його сини Гаррі та Вільям вийшли у світ без дружин. Дана подія не залишилася без уваги преси, бо таке трапляється вкрай рідко.

Також Знай.uа писав, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекській Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції. Королева заборонила Меган носити предмети з дорогоцінної королівської колекції, які раніше належали принцесі Діані.