В Челябінську Борис Кондрашин, який є сином лікаря-психотерапевта, 20 років тому розчленував тіло свого однокласника і випив його кров. Частини тіла жертви розкидав по двору. Голову викинув з балкона.

Тоді йому було всього 16 років і він вважав себе вампіром бароном фон Гінцелем і на деякий час знайшов спокій у лікарні— за рішенням суду. Потім його порахували вже адекватним і відпустили, а "Дракула" вирішив влаштуватися працювати в міську лікарню № 11 за підробленими документами і тепер став терапевтом.

Крапку на кар'єрному зростанні поставив один з пацієнтів, який впізнав в лікарі Кондрашині вампіра-розчленовувача, і поскаржився слідчим. Зараз Бориса заарештували, він перебуває в СІЗО, поки тільки на два місяці. Проти горе-лікаря було порушено кримінальну справу по підробці документів, а також зберіганні заборонених речовин. Під час обшуку у нього виявили ще кілька підроблених дипломів про вищу освіту і значну кількість наркотиків.

Слідчий заявив, що попереднє розслідування по справі "вампіра сучасності" завершено і до чоловіка будуть застосовуватися заходи примусового медичного характеру у вигляді лікування із звільненням від кримінальної відповідальності. Повідомляється також, що крім лікарні він встиг попрацювати і в аптеці.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Сестра Кондрашина заявляє, що з братом спілкувалася дуже рідко, лише зрідка зідзвонювалася, щоб поцікавитися його побутовими справами. А дядько Бориса навіть створював осередок челябінського дворянства, куди включив всіх своїх родичів. Але зараз громадська організація ліквідована.

Нагадаємо, що Харків лихоманить від пекельної стрільби: неадекват розправився зі знайомим прямо посеред вулиці.

Раніше, Знай.иа повідомляв про агітацію в день виборів, зіпсовані бюлетені і ажіотаж у Польщі: що відомо про голосування в Україні та за її межами.

Також, портал Знай.иа писав, що вибори в Україні стали причиною 11 кримінальних справ: українцям розкрили подробиці.