Зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк опублікувала раніше невідомі фотографії, зроблені після того, як актриса перенесла розрив аневризми судин головного мозку в 2011 році.

В минулу неділю "Мати драконів" відвідала канал CBS і розповіла про те, як вона страждала і пережила два випадки госпіталізації під час зйомок фентезі-серіалу.

"Це і в перший раз було не просто, у другий же раз мені було набагато важче зберігати оптимізм. Я боролася зі своїми почуттями з дня у день. Я безумовно пережила період.... млявості, м'яко кажучи", — згадує Кларк.

Емілія Кларк після госпіталізації у 2011 році

Емілія пояснила, що коли в мозок надходить кров тривалий час, він помирає, що і сталося з нею після другого випадку розриву аневризми.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я завжди кажу, що всьому виною мій смак в чоловіках", — пожартувала про свою хворобу актриса.

Емілія також зізналася, яке це — повернутися на знімальний майданчик після кровотечі в мозку, яка сталося під час зйомок одного з шоу.

Як стверджує актриса, у неї не було часу "порозмірковувати про власну смертность", тому що вона була занадто зайнята, граючи роль "персонажа, якому нічого не страшно".

"Ти виходиш на сцену, граєш крутого персонажа, проходиш крізь вогонь і воду, спілкуєшся з сотнями людей, тебе просять працювати якомога старанніше. Робота врятувала мене від роздумів про власну смертность", — так актриса пояснила, чому повернулася на майданчик після першого випадку.

Емілія Кларк після госпіталізації у 2011 році

Слід зазначити, що журналісти поцікавилися про її "лікарняний досвід" через шість тижнів після операції, але тоді Емілія не поспішала поділитися страшним досвідом.

Але мабуть зараз красуня не проти висловитися, що пережила і визнає, що їй дуже пощастило.

Емілія Кларк після госпіталізації у 2011 році

Нагадаємо, актор Джон Сноу проморгав сюжет восьмого сезону "Гри престолів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

Також "Знай.uа" писав, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".