Герцог і герцогиня Кембриджські вже давно занепокоєні проблемою забруднення навколишнього середовища. Подружжя ніколи не викидає дитячий речі, а передає їх нащадкам.

Нещодавно, Кейт Міддлтон і принц Вільям віддали принцесі Шарлотті речі, які носив принц Джордж. Репортери звернули увагу на те, що дівчинка з'явилася на людях в темно-синьому кардигані, що належав її старшому братові, передає видання International Business Times.

принц Вільям та Кейт Міддлтон
принц Вільям та Кейт Міддлтон

Один з королівських експертів позитивно висловився про такий розумний підхід до речей Кейт Міддлтон.

"Це дуже мило, що принц Джордж і принцеса Шарлотта носять один кардиган. Тільки тому що вони члени королівської сім'ї, хіба вони не можуть ділитися одягом?". заявив він

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Цікаво, але це вже не перший випадок, коли спадкоємці королівської родини доношують одяг родичів. Так, під час туру герцога і герцогині Кембриджських та їх нащадків по містах Польщі журналісти звернули увагу, що принцеса Шарлотта з'явилася у червоних черевиках, які в дитинстві одягав принц Гаррі. Це взуття можна побачити на архівному королівському знімку, зробленому в 1986 році.

Нагадаємо, що герцогиня Сасекська Меган Маркл може мати психічні відхилення. До відповідних висновків прийшла психоаналітик Людмила Полянова.

37-річна Меган може мати проблеми з психікою. Виною цьому служать постійні конфлікти з Кейт Міддлтон, боязнь виходити з дому і бажання облаштувати в королівському палаці кімнату з металевими стінами на випадок терористичної загрози. Причому відхилення, на думку експерта, ніяк не пов'язані з вагітністю герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Полянова зазначає, що цікаве положення Маркл лише стало своєрідним індикатором, який оголив проблеми, які вже були. Це може також стосуватися післяпологової депресії.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл найняла Вікторію Бекхем своїм дизайнером.

Також Знай.ua писав, що Єлизавета II розкритикувала вегетаріанські погляди Меган Маркл.