Принцеса Діана передбачила обставини своєї смерті за 10 місяців до трагічних подій. Про це стало відомого з листа леді Ді дворецькому Полу Баррелу, опублікованому газетою Daily Mirror.

У листі близькій людині Діана пише, що на неї готується замах. За її словами, хтось планував "нещасний випадок з моїм автомобілем, поломкою гальм, а потім важкою травма голови і все для того, щоб Чарльз міг одружитися".

Принцеса Діана і Пол Баррел

Вона просить дворецького зберегти лист, який проллє світло на справжні причини її загибелі. Як повідомляє газета, слідству відомо ім'я людини, яке Діана згадала в листі, проте розкривати його заборонено для збереження таємниці слідства.

Принцеса Діана і Доді аль-Файєд

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, Діана померла 31 серпня 1997 року у Парижі. Її автомобіль врізався в опору тунелю на повній швидкості. В результаті автокатастрофи загинули Діана, її бойфренд Доді аль-Файєд і водій. Єдиним, хто вижив в результаті ДТП, виявився охоронець.

принцеса Діана
принцеса Діана

Слідчі органи вважають, що в аварії винен водій Анрі Поль, який перед тим, як сісти за кермо, прийняв алкоголь.

У той же час батько Доді аль-Файєда Мохаммед аль-Файєд вважає, що катастрофу підлаштували британські спецслужби, щоб не допустити весілля Діани з мусульманином.

Принцеса Діана та принц Чарльз
Принцеса Діана та принц Чарльз

Нещодавно у поліцейських з'явилося ще одне підтвердження цієї версії - аудіозапис, на якому леді Ді пророкує свою ранню смерть. Вона каже, що не доживе до весілля старшого сина принца Вільяма.

Нагадаємо, Меган Маркл неодноразово порушувала правила і традиції королівської сім'ї. Тепер вона знову вирішила кинути виклик Єлизаветі II.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекській Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Також Знай.uа писав, знаменита британська модель і двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі Кітті Спенсер опублікувала знімки з недавньої фотосесії для модного журналу Harper’s Bazaar.