Селфі відволікає пілотів літаків, що здійснюють посадку, відтак у Таїланді за фото на фоні літаків можуть ввести смертну кару.

Пляж Травень Кхао на острові Пхукет неабияк славиться серед туристів завдяки аеропорту, який знаходиться неподалік. Багато відпочиваючих приходять сюди саме для того, щоб зробити селфи на тлі злітаючого літака, або того, що йде на посадку.

У адміністрації міжнародного аеропорту Пхукет закликають туристів утриматися від селфи на пляжі Травень Кхао, тому, що це відволікає пілотів, що здійснюють посадку.

Крім того, згодом набере сили закон про "забороненою" зоні безпеки, в яку входить і частина пляжу близько від злітно-посадкової смуги. І фото на фоні літаків вдаються досить ефектними й унікальними. Після відпочинку такими легко можна здивувати друзів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Однак тепер за це будуть штрафувати і навіть можуть засудити до смертної кари.

Як пояснює заступник начальника аеропорту, за дотриманням нових правил в рамках Міжнародної організації цивільної авіації будуть стежити місцеві представники влади.

Мешканці Пхукета назвали заборону безглуздим і закликали відмовитися від таких суворих заходів. Варто зазначити, що такі кощунські закони можуть скоротити потік туристів і негативно позначиться на місцевому малому бізнесі.

Селфі – це фотографування самого себе. Ні смартфон, ні фронтальна камера, ні публікацію в Instagram не є обов'язковими умовами. Автопортрет у вигляді фото – от і весь рецепт.

Тому перше селфи належить Роберту Корнеліуса, і зроблено воно було в 1839 році. До речі, це взагалі один з перших знімків на фотокамеру в історії. І уяви, таким знімком виявилося селфи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Xiaomi представила велосипедний замок зі сканером відбитків пальців: злодії кусають лікті.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.