В мережу просочилися кадри зі знімального майданчика американського супергеройського фільму "Хижі птахи".

Об'єктиви папараці сфотографували актрису Марго Роббі у образі Харлі Квінн, яка демонструє свою фізичну підготовку під час втечі від поліції, пише Daily Mail.

По сцені погоні стає зрозуміло, що фільм продовжить традиції "Загону самогубців", поєднуючи екшн і комедію.

Марго Роббі на зйомках Хижих птахів

Наприклад, персонаж Харлі Квінн ховаючись від поліції і детектива Рене Монтойя намагається запхати вкрадений чізбургер собі в топ ексцентричного костюма.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цього разу, судячи з фотографій, у Марго будуть ще більш божевільні вбрання: короткі джинсові шорти з підтяжками, прозорий пиджава, рукави якої прикрашені різно-кольоровий мішурою.

Марго Роббі на зйомках Хижих птахів

"Хижі птахи" — майбутній фільм про Харлі Квінн, яка об'єдналася з Чорною Канарейкою (Джерні Смоллет-Белл), Мисливицею (Мері Елізабет Уїнстед) і Рене Монтойя (Розі Перес) для боротьби з підступним бізнесменом і главою злочинного клану Романом Сіонісом або Чорною Маскою (Юен МакГрегор).

Супергерої і суперзлодейки об'єднуються, щоб допомогти молодій дівчині Кассандрі Кейн, яка потрапила в біду після того, як виявила алмаз, що належить Чорній Масці.

Марго Роббі на зйомках Хижих птахів

Вперше Марго Роббі з'явилася в образі Харлі Квінн в 2016 році, коли на екрани вийшов фільм "Загін самогубців".

З тих пір вона виконали різні ролі, включаючи роль Королеви Єлизавети I в історичному драматичному фільмі "Марія — Королева Шотландії".

"Хижі птахи" повинні вийти на екрани в лютому 2020 року.

Марго Роббі на зйомках Хижих птахів

Нагадаємо, голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" замість Уілла Сміта.

Також "Знай.uа" писав, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".