Виконавець головної ролі в телесеріалі "Молодий Папа" Джуд Лоу продемонстрував своє підтягнуте тіло на знімальному майданчику продовження драматичної історії становлення Пія XIII.

Як пише The Sun, 46-річний британський актор скупався на одному з пляжів Венеції. Об'єктиви папараці зафіксували його спортивну фігуру в білих обтягуючих плавках, коли той ходив перед камерами знімальної команди.

Пізніше в кадрі до нього приєдналася дівчина в бікіні. Це молода актриса Людівін Саньє, яка грає Естер в серіалі "Молодий Папа".

Джуд Лоу та Людівін Саньє

Пара трималася за руки, а Джуд самовдоволено дивився в об'єктив камер знімальної команди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Телесеріал "Новий Папа" — це продовження "Молодого Папа", в якому Лоу зіграв кардинала Ленні Белардо, що став Папою Римським.

Новий сезон відповість глядачам на питання, які поставив останній епізод першого сезону "Молодого Папа".

Джуд Лоу

Сюжет нового сезону оповитий таємницею, але ходять чутки, що до акторської команди приєднався Джон Малкович.

Зйомки почалися кілька місяців тому, прем'єра серіалу намічена на кінець цього року.

Джуд Лоу

Раніше, у 2017 році, Джуд Лоу спростовував чутки, що знову повернеться до виконання головної ролі Папи Римського Пія XIII.

"Ми вирішили зняти 10-годинний фільм, і ми зробили це... Сказати, що більше нікуди рости, було б нерозумно. Але так, я не думаю, що буду зніматися в цій ролі протягом 10 років", — зізнався тоді Джуд.

Джуд Лоу в ролі Ленні Белардо

Нагадаємо, папараці сфотографували британського актора Джуда Лоу під час прогулянки з матір'ю Меггі по магазинах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня голлівудська подружня пара Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті досягли угоди про опіку над шістьма дітьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що "відчайдушна домогосподарка" Марсія Крос розповіла подробиці про свою боротьбу з онкологічним захворюванням