Дружина великого і жахливого Оззі Осборна розповіла нові подробиці про самопочуття музиканта.

Як пише Mirror, сімдесятирічний рокер упав по необережності у себе в особняку в Лос-Анджелесі. В результаті падіння дали знати про себе колишні травми.

Зокрема, як повідала Шерон, у Оззі змістилися металеві штифти, які йому встановили після аварії на квадроциклі в 2003 році.

Оззі і Шерон
Оззі і Шерон
Шерон і Оззі

Рок-легенді довелося скасувати другу половину турне, яке повинно було відбутися, в 2019 році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, на початку року Принц Темряви захворів важкою формою грипу, яка призвела до бронхіту, у музиканта також виявили пневмонію.

"Оззі. О, Боже, я не знаю, з чого почати. Але зараз він в порядку. Багато років тому він потрапив в аварію на квадроциклі, після якої впав у кому на кілька днів. Він пошкодив собі спину, шию і плечі. Після останнього падіння всі металеві штифти змістилися. Тому ми повинні були скасувати його заходу в цьому році", — заявила Шерон.

Шерон і Оззі

Також, судячи з її слів, Оззі украй засмучений тим фактом, що доведеться скасувати заплановані виступи.

"Оззі каже, що його виступи — це єдина справа в його житті, і він почувається жахливо", — розповіла Шерон.

Слід зазначити, що Оззі Осборн переніс дату свого турне по Північній Америці на наступне літо.

Його концерти у Великобританії і Європі в 2020 році також планується змістити, але дати поки не оголошені.

Оззі Осборн

Нагадаємо, великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кейта Флінта, якого називають "королем електронного панка".

Також Знай.uа писав про те, що рок-звезда Оззі Осборн був доставлений в реанімацію приватної клініки Лос-Анджелеса через підозру на пневмонію після перенесеного бронхіту