Колишня дружина Джонні Деппа розповіла нові подробиці про знущання з боку свого зіркового чоловіка.

Як повідомляє Mirror, у судових документах зазначено, що актор неодноразово знущався над Ембер Херд: бив, душив і в цілому мучив, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

У травні 2016 року зіркова пара подала на розлучення практично через рік після того, як вони одружилися. Наприкінці 2018 року Депп подав позов до суду, зажадавши від колишньої дружини близько 50 мільйонів доларів.

Джонні Депп і Ембер Херд

Судовий позов Деппа пов'язаний зі статтею, написаною Херд в 2018 році, в якій вона описує себе як жертву домашнього насильства, але не згадує конкретно його ім'я в цій статті.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Актриса почала зустрічатися з Джоном на початку 2012 року. Близько року після початку їх відносин дівчина виявила, що Джон зловживає наркотиками і алкоголем. В деяких випадках доводилося звертатися за медичною допомогою.

"Коли б він не вживав, я турбувався за нас обох. Він перетворювався на зовсім іншу людину, часто марив і ставав жорстокішим. Ми назвали його Джонні Монстром", — розповіла Херд.

Джонні Депп і Ембер Херд

Джонні часто не пам'ятав про своє маревне і жорстоке поводження після того, як приходив у себе.

"І так як я любила Джонні, то вірила його численним обіцянкам, що він виправитися. Я помилялася", — розповів Херд.

Дівчина розповіла і про інший інцидент, який стався у травні 2014 року, коли пара летіла з Бостона в Лос-Анджелес. Депп з самого ранку напивався шампанським і з кожним ковтком ставав все більш некерованим.

Джонні Депп і Ембер Херд

"Асистенти Джонні сказали мені, що він засмутився через романтичної сцени, в якій я знімалася з Джеймсом Франком. Джонні почав кидати в мене предмети. Потім штовхнув на мене стілець, коли я проходила повз, кричав на мене і дражнив мене, вигукуючи ім'я "Джеймс Франко", — згадує Херд.

В якийсь момент Джонні жбурнув Ембер на підлогу і почав викрикувати непристойності, а потім пішов у туалет і та втратив свідомість до кінця польоту.

Згодом Депп неодноразово вибачався і просив вибачення, стверджуючи, що не пам'ятає нічого. Крім того, актор пообіцяв більше ніколи не притрагиватся до Ембер.

Джонні Депп і Ембер Херд

У 2015 році Джонні і Ембер одружилися, але Депп все частіше почав демонструвати свого "монстра". На зйомках "Піратів Карибського моря" пара прилетіла в Австралію. Депп з самого приїзду пішов у триденний загул.

Протягом трьох діб Депп вживав екстазі і запивав його алкоголем. Весь цей час Джонні не забував знущатися над своєю дружиною.

Ембер намагалася заборонити йому приймати екстазі, але Джонні відмовлявся слухати її, так що вона закрилася у кімнаті. На наступний ранок актриса виявила Деппа в алкогольно-наркотичному угарі.

Ембер Херд сфотографувала побої Деппа

"Джонні кілька разів ударив мене, штовхнув, почав душити і плюнув мені в обличчя", — розповіла Ембер

На третій день чаду Ембер виявила численні послання, які Джонні написав по всьому будинку, на стінах і на одязі, написані олійною фарбою і кров'ю порізаного пальця. Крім того, актор мочився по всьому будинку.

Зрештою актор було госпіталізовано. Угар Деппа закінчився для Ебер розбитою губою, опухлим носом і порізами за всьому тілу. Донині у неї залишилися шрами.

Джонні Депп і Ембер Херд

Нагадаємо, Джонні Депп і Ембер Херд продовжують сваритися на радість усім любителям сімейних розборок. На цей раз під приціл потрапив і Ілон Маск.

Раніше, портал "Знай.uа" повідомляв, що зоряного пірата засікли з молодою подружкою: таке взагалі законно.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Джонні Деппа шокувала відвертими фото.