Усі великі міста у світі страждають від однієї загальної проблеми, яка полягає в паркувальних місцях.

І найчастіше це світова проблема: в Києві чи Харкові, Токіо або Сіднеї, скрізь відчувається брак паркувальних місць, тому водії залишають свої машини де небудь.

Але, як би не було складно знайти вільне місце для паркування, завжди потрібно бути людиною – нормальню, і яка слідує правилам і законам. Коли ж ти порушуєш загальноприйняті норми, то чекати похвали від інших не варто.

Напередодні в Сінгапурі трапилася незвичайна історія, коли один з власників авто проігнорував всі правила і припаркував свій Mercedes-Benz на паркувальному місці для мотоциклів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Певно, позбавлений законного місця паркування, якийсь власник двоколісного транспорту вирішив провчити невихованного автолюбителя. Маючи при собі презерватив, він залишив його на капоті авто, приклавши записку: «Це місце для мотоцикла, ідіот. Ось презерватив, щоб ти не розмножувався».

Фото кумедної історії розлетілося по соцмережам. Ніхто не висловив підтримку автомобілісту, але багато хто усвідомив, що варто купити лише пачку гумових виробів, щоб роздавати всім порушникам.

Варто нагадати, що Іспити на водійські права тепер будуть здавати по-новому. Для початківців автомобілістів змінилися правила здачі. Тепер все буде фіксуватися на відео - це щоб уникнути покупки прав в обхід іспитів. Адже найчастіше саме куплені права стають причиною смертельних ДТП. Все як у тій сумній народній приказці - "права купив, їздити не купив".

Кабмін офіційно схвалив відеофіксацію практичних іспитів для отримання водійських прав. Про це стало відомо зі сторінки Facebook начальника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Агов, у нас просто чудова та довгоочікувана новина! В середу, на засіданні КМУ було внесено зміни до ряду постанов,...

Geplaatst door Vladyslav Kryklii op Vrijdag 5 april 2019

Нагадаємо, Розлючені кияни провчили зухвалого водія

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Жінка випала з переповненої маршрутки головою в асфальт

Також "Знай.ua" писав про те, що Нещасну дитину калічать щодня, на крик про допомогу закривають вуха