Скандального російського депутата Віталія Мілонова побили в Петербурзі.

Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT".

Згідно з однією з версій, депутат не зміг щось поділити зі співробітниками спецстоянки. Політик і адміністратор почали бурхливо сваритися. Нібито причиною конфлікту став автомобіль знайомого Мілонова, який не хотіли повертати зі штрафстоянки.

Дуже скоро звичайна суперечка переросла в жорстоку бійку. Мілонову навіть довелося написати заяву в правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Поки невідомо, наскільки сильно побили російського депутата і які травми він отримав. Сам Мілонов каже, що почуває себе добре.

Нагадаємо, що у Варшаві на українського актора Артема Мануйлова напав в автобусі і вдарив по голові викладач Університету кардинала Стефана Вишинського.

Зараз вже відомо, що інцидент стався після того, як автор закінчив розмову по телефону зі своєю дружиною українською мовою. Під час розмови один з пасажирів вдарив його сумкою по голові і сказав, що на вулиці проведе з ним "чоловічу розмову".

Крім того, актор розповів, що подібна ситуація сталася з ним вперше. За його словами опонент був дуже вульгарним і агресивним, проте через деякий час він увійшов до будівлі філософського факультету Варшавського університету. Артем повідомив про це в поліцію, де йому запитали, чому актор не мав при собі паспорта.

Поліція
Поліція

Раніше портал писав, що відомого кінорежисера-документаліста Юрія Грузинова побили у київському кафе, де грала російська музика, про що стало відомо з повідомлення автора сайту "Документи" Олени Коркодим на її сторінці в Facebook.

Потерпілий розповів про те, з чого все почалося: "І тут чувак як закричить: "Я люблю Рашку!", я спробував запитати у нього, за що конкретно – поки я задавав питання, зовсім інший муфлон з боку врізав мені навідліг і звалив".

Як повідомляв "Знай.uа", у місті Вараш Рівненської області розшукують чоловіка, який кинув 6-річну дівчинку з драбини.

Також"Знай.uа" писав, що українка Марія Стомаченко поділилася кричущою історією про те, як вона була побита кондукторами і водієм в тролейбусі.