Бенедикт Камбербетч збив 63-річного дідуся-рибака в той час, як їхав на своєму "Lamborghini". Очевидець події заявив: "Мужику ледь не розірвало руку, всюди були калюжі крові, потерпілий вдарив Камбербетча, а потім зрозумів, що він зірка".

Бенедикт Камбербетч

Насправді все було дещо інакше – Камбербетч їхав вузькою дорогою острова Уайт, де мешкає його теща, і де Бенедикт зі своєю дружиною Софі Хантер мають власний будинок. 63-річний Майкл Лоуренс їхав по ній же на своєму велосипеді, коли раптом його наздогнала машина актора. У цьому місці йому було нікуди згорнути і, як повідомив приятель потерпілого, "він просто підняв руку, щоб захиститися від удару". Бенедикт вискочив з машини і накинувся на Майкла із звинуваченнями в тому, що той їхав посеред дороги. У відповідь той встав, обтрусився від пилу і вліпив знаменитості ляпаса. Чоловік зазначив: "Цьому шикарному акторові ще пощастило, що він не врізав йому кулаком". Після цього Бенедикт зняв свій головний убір і "Майкл сказав, що ледь не отримав інфаркт", розповів друг Лоуренса.

Майкл Лоуренс

Після того, як обидва учасники ДТП заспокоїлися, Камбербетч приніс потерпілому пляшку води, щоб промити рани, а потім запропонував підвезти його до найближчої лікарні. Крім того, актор виплатив постраждалому 20 тисяч фунтів стерлінгів, який прийняв умови Бенедикта і скаргу в поліцію писати, ймовірно, не буде.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Бенедикт Камбербетч зняв корисне відео, в якому розповів, як чемно приймати дивні і непотрібні подарунки, щоб не образити тих, хто їх для вас підготував. У відеоролику актор пояснює, як відреагувати на кулінарну та інші нецікаві вам книги, на звичайну білу свічку, на занадто яскравий посуд, від якої віє несмаком.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі опублікували трейлер тізера культового детектива "Холмс і Ватсон". Сценарист і режисер фільму Ітан Коен зумів зацікавити глядачів кіно новинкою, яка набрала кілька мільйонів переглядів за лічені дні.

Також "Знай.uа" писав, що зображення знаменитого британського актора Бенедикта Камбербетча потрапило на обкладинку підручника з зарубіжної літератури для 10 класу для українських школярів.