У московському метро чоловік узяв у заручники співробітницю. Як повідомляють місцеві ЗМІ, зловмисник зайшов у будку чергового між станціями "Автозаводська" і "Технопарк. Погрожуючи молотком він замкнув у будці співробітницю на ім'я Олена Пермякова і почав щось говорити про інопланетян.

"Спочатку він вимагав, щоб до нього на переговори прийшов керівник Московського метрополітену. Пізніше вимоги стали м'якшими - склянка води. А потім він і зовсім став розповідати про планети і весну, вимагав політ на Марс. Мабуть, психічний розлад або "весняне загострення", - розповіли у правоохоронних органах.

На місце події прибули бійці СЗШРу і УВС. На щастя, чоловіка затримали, а працівницю звільнили. Зловмисник виявився 45-річним житилем міста Петропавловськ, який, судячи з усього, перебував у неадекватному стані.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у понеділок ввечері, 15 квітня, стало відомо, що біля станції київського метро "Арсенальна" обрушилася частина будівельної конструкції. Про це повідомляє Київ оперативний.

Так, за попередньою інформацією, з-під проваленої конструкції співробітники поліції дістали двох будівельників. Медики "швидкої допомоги" розповіли, що чоловіки не отримали серйозних травм.

Крім того, на фотографії можна помітити, що зачепило припаркований автомобіль. Хто є власникам не відомо. Більш детальну інформацію поліцейські поки що не розголошують.

Нагадаємо, понеділок, 15 квітня світ вразила новина про страшну пожежу в Соборі Паризької Богоматері у Франції. Один з найпрекрасніших творів готичного мистецтва згорів дощенту.

Раніше Знай.ua повідомляв, у ніч з суботи на неділю, 14 квітня, біля Кентшину у Вармінсько-Мазурському воєводстві у північно-східній Польщі сталася прикра дорожньо-транспортна пригода. У результаті ДТП загинули двоє українців.

Також Знай.ua писав, у Харкові стеля впала на дітей, які прийшли у театр.