Герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі опублікували звернення до фанатів на своїй сторінці в Instagram. У ньому королівські особи подякували всім, хто взяв участь у флешмобі #globalsussexbabyshower, який пара раніше запустила у своєму акаунті в Twitter.

Варто згадати, що суть флешмобу полягає в тому, щоб шанувальники сім'ї замість придбання подарунків для майбутнього спадкоємця королівської сім'ї направили гроші у благодійні фонди, якими займається подружжя.

"Всього тиждень тому герцог і герцогиня Сассекські попросили вас підтримати благодійні організації по всьому світу замість того, щоб посилати їм подарунки у зв'язку з майбутнім народженням їх первістка. Їх Королівські Високості хотіли, щоб ви знали про силу вашого впливу – про безпосередній вплив ваших коштів, енергії і дій! Ви стали частиною колективного блага. Будь то пожертвування у розмірі 5 доларів, внесок у розмірі 1000 фунтів або просто розповідь про цю акцію комусь – ви зробили дуже багато. Від імені герцога, герцогині і малюка Сассекських ми дякуємо вас", — написали Меган і Гаррі.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також герцоги Сассекьсі розповіли про результати флешмобу. За їхніми словами, подружжю вдалося зібрати значну суму грошей, яку вони перевели у благодійні фонди Англії і Африки.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон останнім часом кардинально змінила свою поведінку і навіть гардероб. Як стверджує дослідник-історик королівської сім'ї Ребекка Лонг, герцогиня Кембриджська готується стати королевою Великобританії.

Раніше Знай.uа повідомляв, нещодавно дядько Меган Маркл Джозеф Джонсон дав інтерв'ю іноземному виданню, в якому розповів про її дитинство, а також показав ексклюзивні дитячі фото.

Також Знай.uа писав, британські ЗМІ вирішили нагадати подробиці гучного весілля герцогів Кембриджських Вільяма і Кейт Міддлтон, яке відбулося більше восьми років тому і за якою із завмиранням серця спостерігав увесь світ.