У мережі набирає шаленої популярності відео, на якому китаянка зраджує власному чоловіку з мером міста.

Відповідне відео з'явилось у мережі.

На опублікованих кадрах можна помітити, як молода жінка зустрічає у дверях чоловіка та починає його обіймати та цілувати. Все б нічого, але це був мер міста у якого працювала секретаркою жінка.

Відзначається, що після нетривалого спілкування пара цілується, після чого гість починає розстібати господині плаття зі словами "я скучив".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Всі пестощі чоловік дівчини зовсім випадково зняв на відеореєстратор, який залишив вдома, думаючи, що він не працює. Проте він не очікував, що прилад буде знімати все, що відбувалось у квартирі. Принаймні, так він заявив репортерам.

Варто відзначити, що зараз вже відомо, що коханцем дівчини став мер міста та був другом сім'ї. Дружина у свою чергу взялась все заперечувати після чого пара розлучилась, а політик залишив свій пост.

Варто нагадати, російський співак Сергій Челобанов розповів подробиці свого особистого життя в той період, коли він жив разом зі співачкою російської естради Аллою Пугачевою. В ефірі він зазначив, що вважає Аллу Пугачову найкращою жінкою в його житті. Крім того, він поділився неймовірною і дивною історією їх знайомства з примадонною.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, кіберполіція вивела на чисту воду та затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно. У повідомленні йдеться, що 26-річна жінка була порноакторкою і вирішила використати свого сина для порно, якому на той момент було два роки, щоб заробити більше грошей.

Як повідомляв "Знай.ua", 11-річна дівчинка завагітніла після того, як її зґвалтував коханець рідної бабусі, і народила дитину. Моторошний випадок стався в Аргентині. Маленька дівчинка поскаржилася на болі в животі і лікарі виявили, що вона на 18 тижні вагітності.

Також "Знай.ua" писав, що скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак уперше прокоментувала розлучення із чоловіком Максимом Віторганом. У повідомленні йдеться, що Ксенія Собчак зізналася, що переживає складний життєвий етап і проблеми в особистому житті.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк