Житель Орегона (США), після повернення додому, виявив, що в його ванній кімнаті хтось є: крізь двері чувся шум, а під самими дверима постійно з'являлася якась тінь.

Поліцейський

Поліцейські зайшли в будинок, після чого побачили, що всередині нікого немає. Господиня будинку стверджувала, що невідомий зачинився у ванній і звідти справді долинали сторонні звуки. Але коли співробітники поліції зламали двері, вони були дуже здивовані. Справа в тому, що у ванній не виявилося ніяких зловмисників, та й взагалі людей, а замість них поліцейських зустрічав робот-пилосос.

Він здійснював автономне прибирання, однак у ванній кімнаті щось пішло не так, пилосос збився, застряг в приміщенні і випадково заблокував вхід в нього. Господиня будинку і того самого пилососа була здивована нітрохи не менше, вона і подумати не могла, що таке можливо, адже раніше домашній помічник ніяких проблем не доставляв.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Посміявшись над таким кумедним казусом, поліцейські розмістили фотографію «грабіжника» в інтернеті, не забувши жартома приписати, що роботизований зловмисник був заарештований.

У коментарях до відео про затримання злочинця люди не перестають дивуватися цій події:
"Молодець, пилосос, не піддався на провокації про "можуть покусати" і не здався", "США - країна неляканих пилососів і д*білів ", "Ось ви тут все жартуєте, а не розумієте що вони могли цей пилосос насправді застрелити.", "Скільки років пилососа світить, за роботу без дозволу?", "Дивно, стільки попереджень. Навіть пилосос здався.", "Термінатор нині не той".

Нагадаємо, у Чехії назвали головну загрозу НАТО: світ завмер.

Як повідомляв Знай.uа росіяни сказали, що думають про вибори в Україні: все — за методичкою Путіна.

Також портал Знай.uа писав, хакери атакували ЦВК: інформація про вибори під загрозою.