У мережі з'явилося відео обряду екзорцизму. Цікаво, що під час обряду місцевий паспорт просто цілував жінку, аби вигнати з неї демонів.

Відповідне відео опублікував один із користувачів Twitter очевидець Раймонд Маджонгве.

Інцидент стався у Зімбабве. На відео видно, як пастор підійшов до жінки у рожевому платті, щось сказав їй, а потім схопив за голову почав пристрасно цілувати в губи. При цьому поцілунок був довгим. Пастор також погойдувався разом з жінкою з боку в бік.

Після першого "сеансу" він трохи відійшов назад, струснув руками, щось сказав і знову почав цілувати жінку. В цей раз поцілунок був ще довше. Так служитель церкви виганяв із жінки демона. За всім дійством спостерігали парафіяни.

"Пастор в роботі. Халелууууйяя", - написав автор відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно в мережі з'явилося цікаве відео. На ньому багато дівчат у купальниках втікають від дикого кенгуру. Відомо, що інцидент стався в австралійському місті Хеленсвейл, штат Квінсленд. У той час в одному з помість міста проходила зйомка, у якій брали участь моделі у купальниках. На зйомку "завітав" і кенгуру.

На відео видно, що втечею від тварини рятувалися не менше шести дівчат у бікіні. Одна з них встигла заскочити в басейн. Дві інші мали намір піти за нею, але наближення тваринного змусило їх змінити свої плани. На задньому фоні видно, як активний кенгуру хаотично стрибає за ними.

Нагадаємо, Божественно торкнуло: хтивий піп зґвалтував вісьмох парафіянок, а вони й раді.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Тернопільщині невідомі скоїли напад на храм Православної Церкви України. Зловмисники потрапили в церкву через вікно у вівтарі.

Також Знай.ua" писав про те, що Епіфаній нагадав українцям, для чого потрібен Великий піст.