Молоді українці Ростислав Кнап, Сергій Бутко і Андрій Ткачив змогли залучити в свій стартап CallPage 4,5 млн доларів інвестицій. Вони потрапили в список "30 молодих інноваторів Європи".

Три українських програміста, які проживають у Кракові, створили стартап CallPage, який дозволяє спростити комунікацію між інтернет-магазином і покупцем.

Після того, як потенційний покупець переходить на інтернет-сторінку магазину, вискакує віконце з пропозицією залишити свій номер телефону для того, щоб консультант зв'язався з ним і обіцяють зробити дзвінок протягом 28 секунд. За словами розробників, саме стільки часу потрібно пожежним, щоб прийняти виклик і виїхати на виклик.

Крім того, система з високою ймовірністю може передбачити, чи має намір клієнт насправді здійснити покупку. Вона показує це на підставі поведінки користувача на сайті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Запаморочливий успіх українців розпочався в літаку, де вони по дорозі в Лондон познайомилися з інвестором і підприємцем Рафалом Бжоской. Вислухавши плани молодих людей, він не тільки погодився надати кошти на проект, але також залучити своїх партнерів. Після цього, в 2018 році компанія "CallPage" отримала від ряду різних інвестиційних компаній близько 17 мільйонів злотих ($4,45 млн).

Так, фонд "AIP Seed Capital", наприклад, отримав в 22 рази більше, ніж вклав в стартап - 2,2 млн злотих ($570 тис.).

Нагадаємо, звичайний вчитель зірвав куш, тепер йому заздрить все село.

Як повідомляв Знай. ua, Київ увійшов у престижний рейтинг Європи.

Знай. ua писав, що журналістка Forbes закликала туристів відвідати Київ – "діамант Східної Європи".