Британський принц Гаррі і герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом вийшли у світ, щоб відвідати урочисту службу у Вестмінстерському абатстві.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Герцог і герцогиня були на урочистому заході без своїх половинок з певних причин. Як відомо, чоловік Кейт, принц Вільям, зараз у Новій Зеландії. А дружина принца Гаррі, Меган Маркл, зараз готується до появи на світ їх первістка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У виданні зазначили, що про появу принца Гаррі повідомили буквально в останню хвилину, оскільки він також чекає появи на світ свого малюка.

Герцог Сассекский і герцогиня Кембриджська у Вестмінстерському абатстві вшанували пам'ять австралійських і новозеландських воїнів.

Члени королівської родини сиділи на службі по обидві сторони від двоюрідного брата королеви, герцога Глостера.

У Вестмінстері молилися про кінець терору і торжество миру, а також згадували жертв недавнього теракту в Новій Зеландії.

Нагадаємо, у Великобританії недалеко від резиденції Фрогмор-хаус, де проживають принц Гаррі і герцогиня Сассекськоі Меган Маркл журналісти помітили машину швидкої допомоги.

Про це повідомляє Express.

Більш того, в небі над резиденцією помітили вертоліт, який кружляв над територією будинку.

Як відомо, дружина принца Гаррі Меган Маркл за прогнозами лікарів повинна народити вже найближчим часом. Більш того її мати Дорія Регланд, нещодавно прилетіла із США до дочки і має намір залишитися з королівським подружжям після народження дитини.

При цьому наголошується, що раніше Маркл прийняла рішення народжувати вдома, також повинен бути присутнім на пологах принц Гаррі.

Варто нагадати, що майбутній малюк принца Гаррі і Меган Маркл не буде схожий на жодного іншого з королівської сім'ї, він буде мати більше привілеїв і точно увійде в історію Британії.

Раніше повідомлялося, що в інтернеті з'явилися раніше невідомі кадри з життя Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилися досить милі знімки членів королівської сім'ї, яких папараці зробили під час великодніх канікул принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон в Норфолку.

Знай.uа писав, старший дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 5-річний Джордж, вже ходить в перший клас. Батьки його однокласників розповіли, він поводиться в школі.