У королівській родині настав розлад. Принци Вільям і Гаррі помітно віддалилися один від одного. Деякі фанати вважають, що конфлікти між самими близькими людьми почалися через Меган Маркл. Однак Кейт Міддлтон вирішила поставити крапку і помирити їх.

Так, Кейт таємно вмовила Гаррі і Меган, щоб ті запросили її з принцом Вільямом до себе в гості. Вони так і зробили і запросили герцога і герцогині Кембриджських до себе на чаювання під Фрогмор-котедж, який знаходиться в 10 хвилинах їзди від каплиці Святого Георгія, де проходила великодня служба.

Кейт і Вільям взяли привітне запрошення і вирішили не відкладати візит на потім. Вони поїхали в гості в той же день, доки всі інші члени королівської сім'ї поїхали з церкви у Віндзорський замок. Справа в тому, що з Великоднем збігся день народження королеви Єлизавети.

Відомо, що на цій зустрічі Гаррі, Вільям, Меган і Кейт поговорили і разом випили чаю.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що напружена обстановка між Гаррі та Вільям стала очевидною після того, як були опубліковані фото з великодньої служби, на яку вся королівська еліта зібралася в церкві святого Георгія в Віндзорському замку. Про це повідомляють західні ЗМІ.

Журналісти звернули увагу, що принц Гаррі прибув до церкви окремо від Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон і стояв далеко від брата, коли з'явилася Єлизавета II.

Шанувальники королівської сім'ї відразу кинулися припускати, що справа в "білій вороні" - у Меган Маркл, яка ось-ось подарує Гаррі первістка.

Нагадаємо, Принц Гаррі показав світу знімки з поїздок по світу.

Як повідомляв Знай. ua, під будинком Маркл і принца Гаррі помітили швидку.

Знай. ua писав, що Принци Гаррі та Вільям стали чужими, справа в Меган.